2008-10-01


Gaveln med tornet utåt gatan samt husets baksida, den verkliga entrésidan utan ställning.

5 kommentarer:

Lena sa...

Skall det bli balkong över entren?

Micke o Susanne sa...

Japp, vi kommer att ha en stor balkong där, perfekt att kunna utnyttja kvällssolen!

Brian Svendsen sa...

Hej og tillykke med det fine hus.
Vi titter selv på Fasanen og skal bygge i Helsingborg.
Det er flinke og dygtige sælgere, men er der nogle ting omkring enterprisen du vil råde os til at gennemtænke før kontrakt undersktrivelse?
Lyder som om I har gjort mycke selv?
Hvad har i betalt for drömhuset?
Mvh
Brian

Micke o Susanne sa...

Vi har ju inte byggt Fasanen utan vi har själva köpt allt material och betalat snickare som stomrest huset åt oss. Micke har varit med hela tiden ända sedan grunden och hjälpt till samt byggt massor. Det enda att tänka på vad gäller kontrakt är väl att alla tillval och kostnader är korrekta, att ni har vitesklausul om bygget skulle bli försenat och givetvis ansvar om färdigställandeskydd, men men Fiskarhedenvillan borde allt sådant vara klart då de bygger mängder av hus runt om i Sverige.

Vad gäller priset så kommer vi att låna ca 2,3 miljoner och det är allt som allt, inklusive tomt, alla anslutningar och allt annat. Vi har lagt en del kontant, men mest är det eget arbete som gjort att vi hållt nere våra kostnader.

Anki sa...

Underbart hus! Jag och min sambo letar inspiration till vårat husbygge och har verkligen fastnat för tornhus. Härligt att läsa din kommentar om priset, att man kan hamna under 3 miljoner!!