2008-12-28

Köket... eller en del av det iallafall...


Sovrummet med fondväggen bakom sängen. Lite preliminär lösning med tavlan men det får duga så länge.

6 kommentarer:

lena sa...

Det ser jätte fint ut.
Lovar att försöka komma in innan skolan börjar den 7 jan igen hur arbetar du

Micke o Susanne sa...

Jag är ledig hela denna veckan, jobbar den 5 jan.

Anonym sa...

Ser jättefint ut, Sussane...:)
Gott nytt år, vännen :)
Kram Peter. Åmål

lena sa...

Optemist som vanligt har ju tentan den 10 de på hela kroppen och barnen håller sig inte friksa så måste lägga all tid på plugg. Jag kommer så fort jag bara kan är ju jätte nyfiken!!

Moas sa...

Hej på er.. surfade runt på olika hussidor och hittade ert av en slump.. Nu har jag läst er hela historia här från dag ett.. jättespännande och extra mycket eftersom jag bor ett stenkast eller två ifrån *ler*.. går ibland förbi "tornhuset som håller på o byggas" med hunden bara för att kika hur det går, och nu har jag fått se hur det gick till på riktigt nästan. Häftigaste huset i Halvorstorp.. tycker jag =). Lycka till i ert nya fina hus..
Monica

Micke o Susanne sa...

Tack! Det är alltid intressant att höra vad andra tycker om huset...Vi har förstått att vårt lilla bygge blivit ganska omtalat här i krokarna, det är skönt att äntligen vara inne även om det är en del kvar att göra! Vad beträffar formen så föll vi båda två för tornen på liknande modeller och valde att rita vårt lilla drömhus, varför inte bygga sitt drömhus när man väl bygger? Att det sedan tagit oerhört lång tid det har det varit värt. Nackdelen är bara att man behöver ganska mycket möbler för att täcka upp invändigt... :-)