2013-04-08

Bastubygge och längtan efter vår

Vi har nu haft förmånen att ha riktigt fint, om än kallt väder här i Trollhättan under några veckor, satt ute i solen på vår altan nu i helgen och njöt av en välförtjänt kopp kaffe efter städning. I nuläget ligger ett tjockt istäcke över vår pool,  men bara tanken på ljumma sommarkvällar med grill, bad och gott sällskap för tankarna till att våren och sommaren ligger framför oss!

Micke har fortsatt med bastubygget, stenvägg och panel sätts på plats, led belysning och sakta men säkert så tar även vår bastu sin form. 

Har även shoppat en underbar ljuskandelaber på Chilli, vackert och klassiskt på något vis! Me like!


 

6 kommentarer:

Maggis sa...

Åh är det en sån där golvljusstake? Lite svårt att avgöra storleken :) Men dom är superfina. Ville ha en själv men fick en smidesgrej för ett blockljus istället i present och det känns inte vettigt att ha två golvstakar i ett rum. Det blir förmycket.

kramen

Anonym sa...

Det är en golvljusstake, finns i lite olika storlekar men denna kändes lagom :-)

Kram Susanne

Maggis sa...

Kommer nog bli jättefin. Var fin kombination du gjorde på förra inlägget med silver och lila. Det hade jag inte tänkt på förrut. Men det blev superfint :)

Kanske borde knäcka extra som inredningsdesigner? Själv letar jag guldiga saker till mitt sovrum men det verkar det inte va inne med. Sen vill jag gärna finna "retro" saker till köket. Gamla reklamplancher till exmpel.

Anonym sa...

Det finns alltid massor man hittar och ännu mer man vill förändra :-) Blir tyvärr aldrig mätt på att ändra om hemma, tycker det är roligt och finner inspiration lite varstans i vardagen. Svårigheten är dock att inte köpa allt man hittar....

Kram Susanne

Anonym sa...

It's actually very complex in this active life to listen news on TV, so I just use internet for that purpose, and get the most up-to-date news.

Here is my homepage: visit torri's homepаge

Anonym sa...

ecigarette, e cig, smokeless cigarettes, e cigarette, e cigarette forum, electronic cigarettes